Inloggen
Winkelwagen

Geen items!


 

Home     Lampe Berger Mousse Minérale
Lampe Berger Mousse Minérale

Lampe Berger Mousse Minérale


Mineral Oakmoss€ 14.95
Artikelcode: 115342/116342
Lampe Berger Mousse Minérale
  • Productinformatie

ALLEEN BIJ GEBRUIK VAN EEN LAMPE BERGER, DE BRANDER EN ORIGINELE PARFUMS GARANDEERT 100% WERKING, KWALITEIT EN VEILIGHEID.
Beschrijving
Eén hoofdingrediënt: eikenmos. Ook wel lichenen genoemd. Eikenmossen groeien op de stam en de takken van de boom. De oogst gebeurt manueel en vindt voornamelijk in Bulgarije plaats. Dit nieuwe huisparfum tussen zee en bergen combineert water- en houtnoten. Geniet van een zonnige frisheid van een mandarijn/citroentoets die ons naar een jodiumhoudend bloemen-zeehart voert dat subtiel gekruid is met gember. Een onmiskenbare uitstraling voor deze schat aan geuren van eikenmos met een rijke en omhullende basis die gedragen wordt door patchoeli en grijze amber.
Meer weten
Het geparfumeerde geheim
Het met de hand geoogste “mos” wordt van de stam gehaald, gereinigd en gedroogd. Een contrastrijk parfum. De minerale kracht van Oost-Europa. Specialistentip: Een ideale geur voor een minerale en natuurlijke geurende omgeving. Het gebruik van andere parfums dan die van Lampe Berger kan uw brander beschadigen.
Het parfum
Een hout- en waterachtig huisparfum. Topnoten: mandarijn, citroen, peer, neroli. Hartnoten: jasmijn, zeetoetsen, gember, rode bessen. Basisnoten: eikenmos, patchoeli, grijze amber, witte ceder. Samenstelling: Parfums, aqua, isopropylalcohol.

Contenance        500ML
Durée de diffusion        20h de diffusion - 80h de parfumage